Anasayfa » Yazılar » Karadeniz Balayı Yerleri

Karadeniz Balayı Yerleri

rize balayı yerleri

Karadeniz Balayı Yerleri yeni evli çiftlere unutulmaz bir tatil yaşatır. Bütün ömrünüzü hayatınızın aşkını aramak ile geçirdiniz ve sonunda hayatınızın aşkını buldunuz. Düğününüz, her şeyiniz tamam sıra geldi balayı kısmına. Unutulmaz rüya gibi bir tatil olmasını arzu ediyorsunuz. Sizler için hazırladığımız bu yazımızda, Karadeniz’in balayı için en uygun noktalarını bulabilirsiniz.

Fırtına Vadisi

Listemiz daha alçak noktalardan başlayarak yüksek rakımlı yerlere doğru devam eder. Fırtına Vadisi, balayı için en güzel konumlardan bir tanesidir. Gerek doğal güzelliğiyle gerekse tüm yaylalara ve şehir merkezine yakınlığı ile Fırtına Vadisi, çok avantajlı bir destinasyondur. Sunduğu güzellikler nedeniyle birçok film ve dizinin çekildiği Vadi, listenin ilk sırasında yer almayı hak etmektedir. Son dönemlerde Fırtına Vadisi’nde çok sayıda yeni tesis açılmıştır. Bu sayede bölgede bütçenize uygun bir işletmede konaklayarak tatil yapabilirsiniz. 

Ayder Yaylası

Ayder Yaylası, Karadeniz balayı yerleri listesi yapanların genelde ilk araştırmaya başladığı konum olma özelliğine sahiptir. Ayder Yaylası’nda doğanın huzurlu atmosferinde, oksijeni ciğerlerinize çekerek bambaşka bir ortamda balayı yapabilirsiniz. Doğal güzellikler eşliğinde muhteşem Karadeniz kahvaltısıyla güne başlamak için beklentilerinize uygun bir otelde konaklayabilirsiniz. 

Gito Yaylası

Gito Yaylası, bungalov sevenler için ideal bir gezi rotasıdır. Gito’da hayatınızın aşkı ile birlikte bulutların üstünde bir güne başlamak istiyorsanız, burası tam size göre bir yer.

Pokut Yaylası

Rize’ nin son yıllarda en çok tercih edilen konumlarından bir tanesi, Pokut Yaylası’dır. Burası diğer yaylalara göre daha sakindir. Pokut Yaylası’nın yüksek konumda olması sayesinde muhteşem manzarayı yükseklerden izleme şansına sahipsiniz. Tek dezavantajı ise ulaşımın biraz zor olmasıdır. Normal araçlar ile buraya çıkmakta zorlanabilirsiniz. Karadeniz Balayı Yerleri ile ilgili uzman bilgisi için tıklayınız.

Çamburnu Tesisleri

Burası hem sahilde olup hem de o Karadeniz hayalini yaşamak isteyenler için çok ideal bir yerdir. Yeni konsepti ile birlikte burası Trabzon Çamburnu’ nda yer alır. Karadeniz’ in en önemli koylarından bir tanesinde bulunan ahşap evlerde konaklama ve muhteşem bir koyda denize girme ayrıcalığına, Çamburnu Tesisleri ile sahip olabilirsiniz. Herkesten ve her şeyden uzak; şehir hayatının tüm stresini geride bırakacağınız bir balayı hayal ediyorsanız, Çamburnu Tesisleri sizin için oldukça iyi bir seçimdir. Diğer yazılarımız için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir