Anasayfa » Yazılar » halkalı da gezilecek yerler?

halkalı da gezilecek yerler?

Halkalı’da gezi planı yaparken rotanızda mutlaka olması gereken yerler için sizi bilgilendiriyoruz. Gezilecek yerler listemizde tarihî mekânlar, doğal parklar, alışveriş merkezleri ve daha birçok etkileyici nokta yer alıyor. Halkalı’yı keşfetmek için rehberimize göz atabilirsiniz.

Halkalı’da Gezilecek Yerler

Halkalı Köy

Halkalı Köy, İstanbul Avrupa tarafında yer alan bir semttir. Tarihi yapısı ile dikkat çeken semtte gezilebilecek yerler arasında ilk sırada Halkalı Köy yer almaktadır.

Halkalı Göleti

Halkalı Köy içerisinde yer alan Halkalı Göleti, doğal güzellikleri ile ziyaretçilerini büyülüyor. Gölet ve etrafında gezinti yaparak şehir gürültüsünden uzaklaşabilirsiniz.

Ataköy Marina

Halkalı semtine yakın konumda yer alan Ataköy Marina, deniz severlerin uğrak noktalarından biridir. Marinalarda yürüyüş yapabileceğiniz gibi tekneleri de yakından görme fırsatı bulabilirsiniz.

Marine Beach Club

Ataköy Marina içerisinde yer alan Marine Beach Club, şehirde tatil yapabilmeniz adına güzel bir mekandır. Plaj, havuz ve restoran seçenekleri ile keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Küçükçekmece Gölü

Halkalı semtine yakın konumda yer alan Küçükçekmece Gölü, İstanbul’un en büyük göllerinden biridir. Doğal güzelliği ve etrafındaki yürüyüş yolları ile hem gölü görebilir hem de doğada keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Sazlıdere Vadisi Tabiat Parkı

Küçükçekmece Gölü’nün güneybatısında yer alan Sazlıdere Vadisi Tabiat Parkı, piknik alanları, yürüyüş yolları, göl manzarası ve kuş gözlem noktaları ile ziyaretçilerini kendine çekiyor.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Avrupa Yakası’nda yer alan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, ulusal ve uluslararası fuarların yapıldığı önemli bir merkezdir. Yıl boyunca düzenlenen fuarlar arasında tercih ettiğinizde kültürünüzü geliştirebilirsiniz.

CNR Expo

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ne yakın konumda olan CNR Expo, İstanbul’un en önemli fuarlarından birine ev sahipliği yapmaktadır. Fuarın içerisinde yer alan stantları gezerken yeni ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir