Anasayfa » Yazılar » Bodrum’da Nerede Kalınır? Gezilecek Yerler Nelerdir?

Bodrum’da Nerede Kalınır? Gezilecek Yerler Nelerdir?

Bodrum’da Nerede Kalınır? Gezilecek Yerler Nelerdir?

Türkiye’nin en kıyılarının en güzel ve en popüler tatil beldesinden birisi olan Bodrum, ziyaret eden tatilcilere hem hareketli hem de aksine sakin bir tatil fırsatı sunmaktadır. Doğayla iç içe plajları, otelleri, güzel denizi ve hareketli gece hayatı ile Bodrum her zevke hitap edecektir. Bodrum içerisinde bulunan havalimanı sayesinde ulaşım imkânı oldukça kolaydır. Hafta sonu için bile oldukça talep görmektedir.

Bodrum’da Nerede Kalınır?

Bodrum tatilinizde konaklamak için Yalıkavak, Gümüşlük, Gümbet, Bitez, Torba ve Göltürkbükü seçenekler arasında yer almaktadır. Gece hayatı istiyorsanız Bodrum Merkez’de konaklamanız iyi olacaktır. Buranın dışında Bitez, Gümbet, Torba, Gündoğan veya Turgutreis gibi koylarda deniz manzaralı birçok otel seçeneği bulabilirsiniz.

1- Bodrum Merkez

Türkiye’de gece hayatı denilince akıllara ilk gelen yer Bodrumdur. Ne kadarda plaj partileri, müzikli barlar ve restoranlar olsa da asıl hareket alanı Bodrum merkezdedir. Bodrum merkezde bulunan Marina Vista Hotel ve Artunc Hotel’i tercih edebilirsiniz.

2- Göltürkbükü

Bodrum merkeze yakın olan Göltürkbükü, sakin tatil yapmak isteyen tatilciler için idealdir. Özel iskele plajları ve restoranları bulunan bu koyda her zevke yakın otel seçenekleri de bulunmaktadır. Bunlar: Mandarin Oriental, Divan Bodrum Palmira ve No 81 otelleridir.

3- Yalıkavak

Bodrum merkeze en uzak koydan birisi olan Yalıkavak, oldukça popüler bir bölgedir. Bodrumun çoğu koyunda iskeleler ile denize girilirken, Yalıkavak’ta kumsaldan denize girme imkânı bulunmaktadır. Çok sıcak günlerde bile esintili havası sayesinde yazınızı rahatlıkla bu bölgede geçirebilirsiniz. Burada tercih edilmesi gereken oteller ise Yalıkavak Marina Butik Hotel, Avantgarde Hotel Yalıkavak ve Spektr Hotel Bodrum’dur.

Bodrum’da Nerede Kalınır? Gezilecek Yerler Nelerdir?

4- Gümbet

Gece hayatına yakın olmak isteyen tatilcilerin tercih etmesi gereken bir bölgedir ve Bodrum merkeze oldukça yakındır. En popüler yerlerden birisi de olsa Gümbet plajları gündüz vakitlerinde oldukça sakindir. Burada tercih edebileceğiniz oteller ise şunlardır: Costa Luvi Hotel, Jasmin Elite Residence ve Cresse a Luxury Collection Resort&Spa.

5- Gümüşlük

Bodrumda bulunan küçük fakat sevimli kasabalardan birisi olan Gümüşlük, samimiyeti ile çok popülerdir. Bodrum’da gezilecek yerler arasına burayı en başa yazabilirsiniz. Gümüşlük sahilinin arkasında yer alan kafe ve barlar ile manzaraya karşı güzel vakitler geçirebilirsiniz. Gümüşlükte kalınacak oteller ise şunlardır: Otel Gümüşlük, Arion Resor Hotel ve Hope Otel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir