Anasayfa » Yazılar » mersin bekiralanı yaylası satılık ev?

mersin bekiralanı yaylası satılık ev?

Merkeze yakın konumda yer alan Bekiralanı Yaylası’nda satılık ev fırsatları için hemen tıklayın! Doğanın tadını çıkaracağınız bu güzel yerde, kışın sıcacık bir evde kalmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edin.

Mersin Bekiralanı Yaylası Satılık Ev

Tanıtım

Mersin Bekiralanı yaylası doğa severlerin ilgisini çeken bir yerdir. Doğa ve deniz manzarasına sahip olması, huzur dolu bir yaşam arayışını olanların tercih ettiği bir konumdadır. Bekiralanı yaylasında bulunan bu ev hem doğayla iç içe olmak isteyenler hem de yatırımcılar için harika bir fırsat sunmaktadır.

Özellikler

  • 3 yatak odası
  • 2 banyo
  • Açık mutfak
  • Balkonlu
  • Bahçe
  • Deniz ve doğa manzarası
  • 150 metrekare alan

Konum

Bu ev Mersin Bekiralanı yaylasında bulunmaktadır. Bekiralanı yaylası, Akdeniz’in ortasında yer alan bir dağdır. Şehir merkezinden yaklaşık 50 km uzaklıkta yer alan bu konum, turistlerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir yerdir.

Avantajlar

Bu ev, doğa ve deniz manzarasıyla size huzur dolu bir yaşam sunacaktır. Aynı zamanda yatırımcılar için de harika bir fırsat sunmaktadır. Yapılan yatırımın getirisi büyük olacağı için bu ev, uzun vadede finansal olarak da size kazanç sağlayacaktır.

Tarihçesi

Bu ev, Bekiralanı yaylasının doğal güzellikleri arasında inşa edilmiştir. Mersin’in tarihi ve kültürel dokusuna uygun olarak, geleneksel mimari unsurlar da dahil edilmiştir. Bu da evin hem modern hem de geleneksel hissettirmesine olanak sağlar.

Mimari Özellikleri

Bu ev, geleneksel Mersin mimarisi anlayışına uygun olarak inşa edilmiştir. Doğal malzemeler kullanılarak inşa edilen bu ev, içinde bulunduğu doğal manzaraya uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Balkonu ve bahçesi bulunan ev, yazlık yaşam için harika bir seçenektir.

Sonuç

Mersin Bekiralanı yaylası satılık ev, doğa severler için harika bir seçenektir. Huzur dolu bir yaşam arayışınız varsa veya yatırım yapmak istiyorsanız, bu evi kaçırmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir