Anasayfa » Yazılar » İstanbul’da Kadınlar Plajı

İstanbul’da Kadınlar Plajı

İstanbul’da Kadınlar Plajı

Yaz aylarında  iş yoğunluğundan tatile çıkamayan,vakti olmayan hafta sonlarını değerlendirmek ve keyifli saatler geçirmek için nezih bir plaj ortamı arıyorsanız  kadınlara özel plajları kullanmalısınız. Özellikle tesettürlü kadınlar rahatça girip yüzebileceği güvenilir olan plajları değerlendirebilirler. Berrak sularıyla tane tane kumlarıyla kendinizi iyi hissedip,denizin ve güneşin tadını çıkartabilirsiniz.Size İstanbul’da Kadınlar Plajı listesini hazırladık. Gelin beraber yazın tadını çıkarabilmek için plajları keşfedelim.

İstanbul’da Kadın Plajları ve Giriş Ücretleri

Kurban bayramının da yaklaşmasıyla birlikte İstanbul’dan çıkmayıp tatile ihtiyacı olanlar birbirinden güzel,özel ve halk plajlarıyla bunaltıcı yaz aylarında serinleyip rahatlayabilirler. Bizde sizler için İstanbul’da kadın plajları ve giriş ücretlerini listeledik. Sizlere uygun olan plajları seçerek tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. 

Poyraz Karaköy Plajı

Beykoz tarafında bulunan kadınlar plajı,yeşil ve mavinin renk karmaşasıyla oluşturduğu sakin huzurlu bir yer. Denizin keyfini çıkartıp kafanızı dinleyebilirsiniz. Günübirlik gidebildiğiniz gibi hafta sonunuzu orada geçirmek istiyorsanız etrafında otel,pansiyon bulabilirsiniz. İçerisinde yer alan şezlong ve şemsiye kiralamak 30 TL‘dir. Ayrıca aracınız ile geliyorsanız otopark ücreti 10 TL‘dir. Poyraz Karaköy Plajı temizliğe önem verildiği kadar can kurtaranın,sağlık ekibinin ve tüm personellerin kadın olmasına da dikkat edilir. İstanbul’da kadınlar plajı arasında çok tercih edilmektedir. 

Poyraz Karaköy Plajı Giriş Ücreti

Hafta İçi Giriş ÜcretiHafta Sonu Giriş Ücreti
10 TL25 TL

Poyraz Karaköy Plajı Ulaşım

Özel aracınız ile gidecek iseniz Beykoz tarafında bulunan Poyraz Karaköy Plajı mesafesi 18 km’dir. Plaja ulaşabilmek için Beykoz’u biraz geçip 4 km sonra Poyrazköy-Anadolu Feneri tabelasını takip edip sonrasında dar ve ormanlık yolu takip edilerek Poyrazköy ve Anadolu Fenerine ulaşırsınız.

Halk otobüsleriyle ulaşım sağlayabilmek için Kavacık semtinde Poyrazköy’e halk otobüsleri ile ulaşabilirsiniz.

Vapur ile ulaşımda yapabilirsiniz. Eminönü’nden 3 saat aralıklarıyla Poyrazköy tarafına hareket eden vapurlar kalkmaktadır.

Sarıyer Altınkum Plajı

Harikalar dolu Sarıyer tüm güzellikleriyle bir arada. Denizin berraklığı ve kumların tane tane olması ile hayallerinizdeki tatili yaşayacaksınız.Plaja girerken dışarıdan yiyecek getirebiliyorsunuz bu sayede denizin keyfini çıkarırken yemeklerinizin de tadına varabiliyorsunuz. İçerisinde oturma alanları,mescit,giyinme kabini,tuvalet,duş alanı bulunmaktadır. Yeşillikler içerisinde oksijen dolu eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Sarıyer altınkum plajı denizin temizliğine çok önem veriliyor. Çalışan personeller,can kurtaran, ambulans görevlisi,güvenlik görevlisi kadınlardan oluşmaktadır.

Sarıyer Altınkum Plajı Giriş Ücretleri

Hafta İçi Giriş ÜcretiHafta Sonu Giriş Ücreti
Yetişkin : 25 TLYetişkin : 80 TL
0-7 yaş arası : Ücretsiz0-7 yaş arası : Ücretsiz

Sarıyer Altınkum Plajı Ulaşım

 Rumeli Kavağı’nda,İskele Caddesi konumunda yer alıyor.Toplu taşıma aracı ile ulaşmak istiyorsanız metroya binip Hacıosman durağına gelerek Sarıyer-Rumeli Kavağı İETT otobüsüne binererek gelebilirsiniz.Sarıyer Altınkum Plajı ile Rumeli Kavağı arası 10 dakikalık mesafe bulunmaktadır.  İneceğiniz duraktan sonra 10 dakikalık mesafeyi yürüyüp ulaşabilirsiniz. 

Vapur ile de ulaşımı sağlayabilirsiniz. Eminönü’nden Sarıyer vapuruna binerek ulaşımları sağlayabilirsiniz fakat vapurla gidişiniz fiyatı biraz pahalıya patlayabilir. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir